Doneren Stichting Luchtoorlog 1939-1945

De Stichting Luchtoorlog 1939-1945 onderzoekt de luchtoorlog gedurende de Tweede Wereldoorlog in de regio Nederweert, Weert en omstreken.

Hier kan men denken aan locatieonderzoek, archiefonderzoek, verzamelen van documenten en het conserveren en exposeren van vliegtuigonderdelen. Het onderhouden van contacten met crewmembers en nabestaanden heeft hoge prioriteit , tevens het onderhouden van een permanente expositie die op het perceel van Huyskamer Daatjeshoeve gerealiseerd is en waar tijdens openingstijden vrije toegang is voor iedereen, als ook het draaidende houden van onze website. Educatie is voor ons een pré! Wij geven lezingen over de luchtoorlog aan scholen en aan andere geïnteresseerden. Dit alles doen wij op vrijwillige basis.

Wilt u onze stichting bijstaan dan kan dit door contact met ons op te nemen via email info@luchtoorlog-1939-1945.nl , of telefonisch +31681684003 of u kunt vrijwillig een donatie doen op ons rekeningnummer NL57RABO0337892903 t.n.v Stichting Luchtoorlog 1939 -1945.
Uw donatie zullen wij gebruiken voor het onderhoud van onze expositie in elke zin van het woord.